Ανοικτή Πρόταση Έκθεσης Χαρακτικών Ex-Libris

vlassisΗ Πλατφόρμα Εικαστικών Δράσεων, ArtNoise πρόκειται να πραγματοποιήσει ομαδική έκθεση Χαρακτικής με έργα Ex-Libris με θέμα «ΑΣΤΥ», στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το Μάιο του 2017.
Προσκαλούμε λοιπόν τα Εργαστήρια Χαρακτικής και τους Εικαστικούς Καλλιτέχνες που ασχολούνται με τις παραδοσιακές τεχνικές Χαρακτικής, που θα ήθελαν να συμμετέχουν στην έκθεση αυτή, να ετοιμάσουν τα έργα τους.
Τα χαρακτικά έργα πρέπει να έχουν διαστάσεις μέχρι 20 Χ 15, να είναι τοποθετημένα τουλάχιστον σε πασπαρτού, να αναφέρεται η τεχνική ή οι τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν, το τιράζ, η χρονολογία εκτύπωσης, ο τίτλος καθώς και ο κτήτορας του Ex-Libris. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να συμμετέχει με ένα η περισσότερα έργα χαρακτικής,
Παρακαλούμε γνωστοποιήστε μας, σύντομα, αν σας ενδιαφέρει η πρόταση μας και ετοιμάστε τη δουλειά σας. Η παραλαβή των έργων πρέπει να γίνει μέχρι τη πρώτη βδομάδα του Μαΐου στη vlassis art gallery, Βεροίας 6, 54625 στη Θεσσαλονίκη. Για οποιαδήποτε σχετική απορία επικοινωνήστε στο mail artnoisevag@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6972282438.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s